3-D wanddecoraties

voor als je interieur toe is aan een upgrade


Algemeen:

Wij hebben een klein specialistisch team, dat met enthousiasme een prachtige selectie wandsculpturen aanbiedt voor wie toe is aan restyling van zijn of haar interieur. De mooiste exemplaren hebben we voor je opgehangen in onze showroom te Duiven. Hier kun je inspiratie opdoen en desgewenst een prachtig wandobject aanschaffen. De exclusieve collectie met wanddecoraties worden met de hand gemaakt door C. Jeré - Artisan House en elk object is gesigneerd.

Maak voor een vrijblijvend bezoek een afspraak met ons zodat je in alle rust kunt zien wat er mogelijk is. De showroom op het industrieterein Centerpoort Noord te Duiven, vlakbij de A12 afrit, gelegen en is met de auto makkelijk bereikbaar. Er is dagelijks bezoek mogelijk tussen 11.00 uur en 18.00 uur, ook op zondag. We hebben altijd tussen de 20 en 35 wanddecoraties in voorraad, dus keus genoeg. Er kan bij ons gepint worden. Past de doos met je prachtige aankoop niet in je auto, dan kunnen we deze ook laten bezorgen.

Materiaal en bewerking

Alle wandsculpturen zijn handgemaakt van RVS, messing, koper, chroom en combinaties hiervan. Op sommige sculpturen zijn de elementen voorzien van verf dat handmatig met penseel of vinger, of d.m.v. air-brush is opgebracht. De constructies zijn met elkaar verbonden door degelijk laswerk.

Daarnaast hebben veel ontwerpen diverse oppervlaktebewerkingen ondergaan, zoals verhitting, metaalbrush, uitsnede met brander, polijsting, etc. Deze bewerkingen zorgen ervoor dat het object niet saai en egaal is, maar onder invloed van licht en schaduw tot leven komt waardoor haar verschijning telkens anders overkomt.

Elk wandobject heeft aan de achterzijde meerdere montagepunten, die het mogelijk maken het kunstobject zodanig te draaien dat het mooi op de wand hangt en aangepast kan worden aan de beschikbare ruimte. Dit is uiteraard alleen relevant bij objecten die niet perse een een vaste richting hoeven te hangen, zoals bijvoorbeeld een brug of een groep mensen.

Elke wanddecoratie is gesigneerd en voorzien van een certificaat.

Leveringsmogelijkheden

Direct meenemen is mogelijk, en past je aankoop niet in de auto, dan kunnen we deze ook laten bezorgen. Als je keuze niet in voorraad is, dan kunnen we hem doorgaans nabestellen. Hij is dan meestal beschikbaar na ca. 2 weken. Gaat het langer duren, dan overleggen we dat met je, want het komt ook ovor dat een object pas na enkele maanden weer beschikbaar is

Heb je plannen om ons te bezoeken en wil je specifieke exemplaren bekijken, geef ons dan de namen ervan door. Indien voorradig hangen we ze voor je klaar.

Foute keuze gemaakt : geen probleem

Blijkt je aankoop achteraf niet bij je interieur te passen of qua afmetingen niet goed zijn, dan kun je het object binnen enkele dagen komen ruilen. Zie je geen alternatief, dan krijg je je geld van ons terug. Natuurlijk moet het object dan wel onbeschadigd en in de originele doos bij ons terug worden gebracht.

Contact