3D wandobjecten

voor als je interieur toe is aan een upgrade

a

Algemeen:

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met een klein team, dat met enthousiasme een prachtige selectie wandsculpturen aanbiedt voor wie toe is aan restyling van het interieur. De mooiste exemplaren hebben we voor je opgehangen in onze showroom in Duiven waar je inspiratie kunt opdoen en desgewenst een prachtig wandobject kunt aanschaffen. Maak voor een vrijblijvend bezoek een afspraak met ons (een uur van te voren is voldoende) zodat je in alle rust kunt zien wat wij bedoelen. De showroom op het industrieterein Centerpoort Noord is met de auto makkelijk bereikbaar en ligt vlakbij de afrit A12 in Duiven. Er is dagelijks bezoek mogelijk tussen 11.00 uur en 18.00 uur, ook op zondag.

Materiaal en bewerking

Alle wandsculpturen zijn handgemaakt van RVS, messing, koper, chroom en combinaties hiervan. Op sommige sculpturen zijn de elementen voorzien van verf dat handmatig met penseel of vinger, of d.m.v. air-brush is opgebracht. De constructies zijn met elkaar verbonden door degelijk laswerk.

Daarnaast hebben veel ontwerpen diverse oppervlaktebewerkingen ondergaan, zoals verhitting, metaalbrush, uitsnede met brander, polijsting, etc. Deze bewerkingen zorgen ervoor dat het object niet saai en egaal is, maar onder invloed van licht en schaduw tot leven komt waardoor haar verschijning telkens anders overkomt.

Elk wandobject heeft aan de achterzijde meerdere montagepunten, die het mogelijk maken het kunstobject zodanig te draaien dat het mooi op de wand hangt en aangepast kan worden aan de beschikbare ruimte. Dit is uiteraard alleen relevant bij objecten die niet perse een een vaste richting hoeven te hangen, zoals bijvoorbeeld een brug of een groep mensen.  

Elke wanddecoratie is gesigneerd en voorzien van een certificaat.

Title two

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Contact