WANDSCULPTUREN ALS WANDVERSIERING

Prachtige drie-dimensionale wanddecoraties, handgemaakt en van hoge kwaliteit. Wandobjecten die je inrichting een bijzondere uitstraling geven. Men investeert in dit soort wanddecoratie om er lange tijd van te kunnen genietenen en om het door te geven aan kinderen.

WANDKUNST met diepte - C. JERÉ, ARTISAN HOUSE WANDOBJECTEN

Onderstaand ziet u een selectie van beschikbare wandkunst objecten

Imponerende wanddecoraties, gemaakt om lang plezier van te hebben. Ze zijn vervaardigd uit goede kwaliteit metalen. Elk object heeft een andere samenstelling. Sommige zijn van RVS, andere van koper en weer andere wandsculpturen zijn combinaties van messing, staal en chroom.

Deze drie-dimensionale wandversiering is niet te vergelijken met de goedkope exemplaren die je in veel woonwinkels ziet. De wanddecoraties bestaan ins één-delige exemplaren, maar ze zijn er ook als twee, drie of vierdelig kunstobject.  Dit maakt het mogelijk om ze naar eigen inzicht te schikken. Elk object of deel van een wandsculptuur heeft daartoe meerdere ophang-ogen. 


Het zijn stuk voor stuk pronkstukken die een woonkamerwand een enorme boost geven. Ook voor zakelijke toepassingen zijn ze uitermate geschikt. Denk aan een mooi wandobject zoals Multitude voor bijvoorbeeld een directiekamer of vergaderruimte.  Ook op een slaapkamer kan een wanddecoratie ontzettend mooi uitkomen.

De modellen en materialen van wandsculpturen zijn een ontwerp van C. Jeré. Elke wanddecoratie krijgt daarom een signering nadat ze met de hand zijn gemaakt en afgewerkt. Artisan House, zij hebben de exclusieve rechten tot levering aan de geselecteerde dealers.  Artisan House levert een echtheidscertificaat mee zodat de koper er van verzekerd kan zijn dat zijn wandobject echt is en afkomstig is van C. Jeré.   showroom

Wilt u zich overtuigen van de kwaliteit van deze wandsculpturen dan bent u van harte welkom in de showroom te Duiven (Gelderland). Wij hebben een groot aantal  wandobjecten direct uit voorraad leverbaar. De wanddecoraties kunnen ook op afspraak worden bezichtigd, buiten de openingstijden van onze showroom. Uiteraard kun u ze ook online bestellen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw aankoop af te halen, of om uw wandsculptuur te laten bezorgen. 

Neem contact met ons op als u vragen hebt, of een bezoekafspraak wilt maken buiten de standaard openingstijden van de showroom. 

Voor het kleinere budget hebben we ook enkele kunstobjecten op staalplaat en diverse moderne schilderijen. Wie van nog uitbundiger houdt kan een statement maken met een van onze aparte handgemaakte wandspiegels.

C. Jeré, Aquous € 1.325

AQUOUS (b x h x d) ca. 119 x 69 x 15 cm

Product 1

 Made of RVS

BREW Afmeting: b 50 x d28 x h58 cm

Product 2

 Made of RVS

Afmetingen: 131 x  80 x  10 cm

City Park, afmeting 131 x 80 x 10 cm

Product 3

 Made of RVS

Raindrops in brass, afmeting 167 x 84 18 cm

Product 4

Made of steel and flame treated messing